Bulterier SerwisBulterier Forum Polskie Forum Miłośników Rasy Bulterier

Royal Canin

wszystko o suchych karmach

Re: Royal Canin

Postprzez sebastiandub » N maja 15, 11 21:27 pm

Czy jest mi ktoś w stanie wyjaśnić w jaki sposób uzyskiwana jest siara będąca składnikiem karm RC?
białe bulteriery są kalekami tak naprawdę. Wystarczy byle co i chorują.
dorosle ASTy z calym uchem nie podobaja mi sie! Pit z calym uchem - nie mam nic przeciwko, lecz AST to juz nie 'to'.
Avatar użytkownika
sebastiandub
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
 
Posty: 154
Dołączył(a): Wt wrz 07, 10 10:11 am

Re: Royal Canin

Postprzez oliwka » Pn maja 16, 11 8:24 am

Preparaty z siarą to już nie jest nadzwyczajność.Mozna kupić saszetki,kapsułki,może być i w karmach.Poczytaj sobie o preparacie Colostrum na stronie producenta,może to Ci rozjaśni proces uzyskiwania siary.
Zresztą całkiem dobrze działa u szczeniaków i rekonwalescentów.
Avatar użytkownika
oliwka
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
 
Posty: 136
Dołączył(a): Cz mar 04, 10 22:03 pm
Lokalizacja: Borkendorf

Re: Royal Canin

Postprzez HinaOne » Pt paź 07, 11 21:13 pm

Mam doswiadczenie z royalem i muszę powiedziec że piesek jadł jak głupi ale znudzilo mu sie ie teraz nawet wali bączki:/ ale kupka jest spoko nie powiem
Avatar użytkownika
HinaOne
Bulomaniak
Bulomaniak
 
Posty: 13
Dołączył(a): Pn lip 04, 11 16:11 pm
Lokalizacja: Poznań

Re: Royal Canin

Postprzez pawlik » Pn wrz 24, 18 15:11 pm

Czy podając zalecana ilosć karmy podajecie cos jeszcze do jedzenia?np.surowe mieso warzywa inne smakołyki?

pawlik
Bulomaniak
Bulomaniak
 
Posty: 1
Dołączył(a): Pn wrz 24, 18 14:57 pm

Re: Royal Canin

Postprzez procredito » Cz gru 27, 18 19:24 pm

Te karmy są dziwne, z jednej strony skład nie jest wcale najlepszy ale mój psiak gardzi karmami z 90% mięsa a royala wcina aż mu się uszy trzęsą. Ciekawe co oni dodają do tej karmy.
Avatar użytkownika
procredito
Bulomaniak
Bulomaniak
 
Posty: 2
Dołączył(a): Cz gru 27, 18 19:11 pm


Poprzednia strona

Powrót do Suche karmy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość