Kopiuje z Sauronowego(mam nadzieję, że nikt się nie obrazi

autor postu hasimek)
Poznań: lecznica Akademicka, ul Wojska Polskiego 52, przy Uniwersytecie Przyrodniczym. Polecam bo miałam tam praktyki a później chodziłam pomagać więc wiem jak wszystko wygląda od kuchni i jakie jest naprawde podejscie do pacjenta i klienta.
Przyjmują 3 panie doktórki: Agnieszka Sobieralska którą polecam na 1szym miejscu (moja znajoma, bdb lekarz, sympatiko, super podejscie do zwierzaka), Oliwia Chosia (nie dla kogoś kto sie spieszy, ale lekarz bdb), i pani dr Joanna która osobiście mi nie pasuje. Oprocz nich szefostwo dr Antosik (bdb ortopeda) i dr Bukowska ale oni pojawiaja sie w lecznicy tylko na powazniejsze zabiegi i konsultacje. Czasami jest tam wiecej doktorek ale to sie zmienia, 3 wyzej wymienione sa na stale. Lecznica czynna 8-22. Trzeba sie spodziewac duuuzych kolejek, zwlaszcza kiedy jest Agusia

(poniedz, sroda 8-15, czwart 15-22-> i wtedy jest najgorzej). tel do lecznicy 618487563. aha a w niedziele nie warto przychodzic na szczepienia czy jakies blache sprawy bo po 1sze jest to wkurzajace bo lecznica jest dlugo otwarta i watpie zeby komus nie pasowalo w tygodniu wpasc i zalatwic takiej sprawy, a po 2gie jest doliczana dodatkowa oplata, chyba + 50% wizyty. takze niedziela jest przeznaczona na kontynuacje leczenia i nagle wypadki. oczywiscie na miejscu RTG, USG, bad krwi, kalu, moczu itd. POLECAM!!!