przez Siania » So lis 14, 09 21:56 pm
Hej ! Na wstępie opowiem o Irce i jej problemach ze zdrowiem, które od jakiegoś czasu się na szczęście troszkę wycofały. Ira jest atopikiem - pierwsza nie przyjemna opcja wyszła na jaw kilka lat temu po spacerze. Pies na cycuszkach miał sporą pokrzywkę , która po kilku minutach przeobraziła się w duże obrzęki , następnie w silne puchnięcie całego ciała-pyszczka , łapek grzbietu. Reakcja weta-adrenalina-steryd-wapno. Kilkanaście miesięcy był luz. Kolejny nie przyjemny rzut-uszy. Niestety ale wet tutaj dał ciała ale inny z kolei poprawił wszystko i wyleczył Otomaxem. Teraz na tapecie mamy łapy. Diprogenta nie pomaga. I tutaj mam do was pytań kilka. 1. Czy widzieliście coś takiego? foty poniżej 2. Czy mogę pobrać wymaz takim czymś - patyczkiem - oczywiście specjalnym , którym pobiera się wymaz z uszu? Mam taki czysty...3. Co o tym sądzicie? Gronkowiec? Mam zamiar oddać do ludzkiego laboratorium...i jechać do Dembele ale do ostatniego trochę czasu i chcę się kogoś poradzić..cokolwiek..proszę o pomoc