Ja wypróbowałam Acane - Pacifica. Pigor jest ostatnio na Royalu dla alergików (cena mnie powala, już chyba droższej karmy nie ma

), ale kiedyś nie przyszła przesyłka na czas i nic już w puszce nie było. A że była to sobota to trzeba było mu kupić w mniejszym opakowaniu na weekend. Na szczęście byłam akurat na wystawie w Rzeszowie i było stoisko Royala, tyle że wiadomo że takiej hipo to nie sprzedadzą. Ale za to były też inne karmy i facet od Acany powiedział nam o nowej serii. Musieliśmy coś kupić to się zdecydowaliśmy na tę właśnie na rybce (podejrzewam że jagnięciny mój nie trawi). Na opakowaniu było napisane że jest m.in. dla alergików i niejadków. Wiadomo tak to pisać to wszędzie można, ale rzeczywiście Pigor się do tego dorwał bardzo szybko. Pewnie było to spowodowane tym że była nowa i śmierdziała też nieźle

Było to takie małe opakowanie i ciężko powiedzieć jak by było na dłuższą metę, ale zdecydujemy się na nią jak się Royal skończy, bo tańsza i nic nie było Pigorowi po niej - kupska normalne.