przez Di83 » Śr gru 09, 09 10:43 am
Ja nie reklamuje pseudo...pseudohodowla jak dla mnie to widok wychudzonej suki,przywiązanej do łańcucha,bez jedzenia,wody,bez opieki,wychowanej bez miłości i uczucia....domowa hodowla,czyli taka gdzie ja kupiłam psa to widok szczęśliwej suki,najedzonej,zdrowej,żyjącej jak paczek w maśle,która jest maksymalnie raz do roku dopuszczona i co roku z tym samym,zdrowym samcem...jedyna różnica w domowej hodowli a renomowanej to to,ze domowe hodowle nie skupiają sie na papierkach i jeżdżeniu na wystawy,ale i tu i tu chodzi o miłość do psa.Jeżeli mój pies jest podobno z pseudo a tam nikt nie kocha psów to dlaczego kobieta prawie płakała jak zabierałam młodego??Dlaczego prosi o zdjęcia bo chce wiedzieć jak młody rośnie??Bo kocha swoja sukę,swojego repa i młode jakie później ma.W pseudohodowli nikt nie kocha psów!!!oni kochają tylko pieniądze!!!To tyle z mojej strony.Warto rozróżnić,ze są pseudohodowle,domowe hodowle i te renomowane.
A ci co obrażają Ricotte i mówią co to ona złego zrobiła niech sie pukną w głowę....uratowała psa i dobrze!!!