Witam wszystkich ponownie,ponownie, ponieważ kiedyś forum było tym miejscem , które odwiedzałam niemal codziennie. Czytałam o rasie , oglądałam wasze piękne świnki i bardzo często radziłam się Was w kwestiach zdrowotnych:) nie wiem czy na forum nadal są te same osoby ale w pamięci zapadła mi Viva-która cały czas działa na forum i cypelku , Witek cudownie biegający z psiakami podczas spotkań oraz urocza Pani , zaklinacz psów, mega cudowna behawiorystka , która pomogła mi ogarnąć Irkę i jej ADHD , pomogła mi zrozumieć , że to nie pies stanowi problem tylko ja. Nauczyła mnie jak pracować z psem i dzięki niej do tej pory bawimy się w targetowanie:] uczymy się nowych sztuczek

i idzie nam całkiem nieźle:)Jak pisałam było to dość dawno:) Przez ten czas i dzięki Wam lepiej poznałam rasę , nauczyłam się wielu przydatnych rzeczy. Przypomnę , że mam bullinkę , Irkę vel LuLa, Ira ma 7 lat , jest drobną bulliną , tak myślę że drobną bo waży około 17 kg , nie ma rodowodu ale mimo to jest 100% bullterierem. Do niedawna byłam dumną właścicielką niespełna 18 letniego jamnika Cezara , niestety odszedł 14 maja

Tak więc został nam jeden pies . O sobie mogę powiedzieć , że mam 26 lat i jestem pogodną osobą. Lubię czytać , objadać się słodyczami:) Kochani wracam do Was i mam nadzieję , że przyjmiecie nas cieplutko:) pozdrawiamy z Wieliszewa
ps jak ogarnę jak , to wstawię parę fotek Luleńki co byście mogli popodziwiać moją psinkę;)